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03 September 2009

Stuffed Msemen with shrimp



Hi friends,
As you all know, it is Ramadan, so this kind of bread and brioches are very asked during this month, our table of ftour has to contain one or two sorts of Msemen and Brioche.
I present you today a version of Msemen stuffed with shrimp, which indeed can be replaced by chicken. /




























12 comments:

  1. Que ça doit être bon! Une très beau plat!

    Bises,

    Rosa

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  2. this one truly tempted my senses...i love shrimps more so baked or prepared this way! wow!

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  3. c'est hallucinant le boulot que ça demande et ça a l'air excellent

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  4. J'en prends bien un morceau,même si je suis rassasier alhamdou lillah.
    Lah ya3tèk saha hbiba.
    Merci pour ta visite sur mon blog.

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  5. miam,mimmmmmmmmm

    avec du crevette

    superbe

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  6. Sabah :),

    thank you for this recipe.Because this girl loves shrimps ;D!It's my favorite food!
    Blessed Ramadan on and kiss,kiss my dear!

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  7. Une version que je ne connaissais pas. J'en prends note.ro

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  8. These pastries look scrumptious, delicious shrimp filling!

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  9. J'aime beaucoup ta recette!Hummm....msemmen farçi, c'est trop bon!

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  10. tbarkallah alik!
    sa me donne trop envie...
    merci hbiba

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  11. Bonjour ma chère,
    Bravooo pour tes recettes, tes msemens sont appétissants. Comme tjrs, il n'y a que du bon chez toi machaallah.
    J'ai répondu à ta question en ce qui concene mon 2 ème blog ;)
    Je re fais un gros bisou et bssaha ftorek

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  12. The way you present your dishes. The nice pictures and recipes. This is a perfect work. It makes me feel like cooking again!
    The spices, the colours, the flavours..you bring the sunshine of Morocco in this grey and dark winter full of snow and rain.
    Thanks for all Sabah!

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