10 September 2009
Stuffed Hercha / حرشة معمرة
This recipe comes from the blog
saveur culinaire of my dear friend Salma, I recommand you to visit her blog, it's full of delicious recipes.
It's Moroccan semolina bread, you can leave it plain or stuff it with different garnish, like ground meat or chicken.
This one is stuffed with cheese and black olives.
Labels:
bread+ideas
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
How delicious with cheese and black olives! Yum!
ReplyDeleteHello Sabah!
ReplyDeleteI'm Dominique, from Spain. Your blog is like a goldmine for me. It allows me to refresh my French, I learn tasty Moroccan recipes and it has also given me the opportunity to discover Morocan music. I had never heard it before and I enjoy it a lot while watching your videos.
So, I just wanted to say thank you very much. Keep up the good work!
All the best,
Dominique
bonsoir sabah je passais par un blog et j ai vu ton lien saha ftourek bonne presentation de bonnes et belles choses a savourer et bonne fete insha allah
ReplyDeleteMiam, j'en connais un à la maison qui adorerais ça ;-P! Une succulente spécialité!
ReplyDeleteBises et bon WE,
Rosa
Harcha fa3la tarka,tbarkalah 3lik.Je suppose qu'il n'en reste plus!!!
ReplyDeleteMerci pour ce délice.
en effet sabah c est bien moi qui suis passee via le blog de bouchra j aime ton blog tres acceuillant bien explique de bonens et savoureuses recettes et des tours de main de grand chef cordon bleu bisous saha ftourek
ReplyDeleteau plaisir
Un pain que j'aime beaucoup. Très réussi, comme d'habitude. Bravo!!
ReplyDeletemachalahhhhhhhhhhhhhhh tu l'a bien rèussie tbarkalahhhhhhhhh 3lik wakhalas
ReplyDeletemerci beaucoup
this is a bit comparable to the pupusa of el salvador. It's a corn masa intyo a round dough like that and can be stuffed also with cheese, beans or chicharones.
ReplyDeletemasha'allah quel magnifique recette,j'aime beaucoup ton blog en plus il est en aznglais et en français..barakallahoufik, allahi jazik..bonne fin de ramadan..
ReplyDeleteBonjour sabah hbiba, comment vas tu? j'espère que tu vas bien.
ReplyDeleteTa harcha est superbe tbarkllah 3lik.
Je veux aussi re remercier pour le tag bleu,ton geste m'a beaucoup touché, malheureusement j'avais déjà répondu à ce tag, mais je l'ai mentionné comme même sur mon blog, car vraiment le fait de penser à moi est très touchant.
Je suis désolée pour le retard (tu trouveras la raison sur mon blog).
Prends bien soin de toi et bssaha w rraha lftor
Bisous
ماشاء الله عليك أختي
ReplyDeleteتتعجبني الحرشة بزاااف
حتى أنا جربت المقادير ديال شميشة و نزلتها اليوم في المجونة ديالي جيت نطل عليك لقيتك حتى انتي حطيتيهاهههههههههههه
شفتي الصدف
بالصحة و الراحة أختي فعلا لديدة
hmmmmm stuffed harcha so delicious with moroccan the can i take a piece please?
ReplyDeletegood appetite