I invite you to visit my blog in French HERE Je vous invite à visiter mon blog français ICI My blog in Arabic HERE

28 November 2009

Prune Filled Cake


Today , I want to share with you a slightly sweet yeast dough filled with plums and walnuts.
You can replace the plums with the same amount of dried apricots, you don't need to cook them, just soak them in hot water. /

















12 comments:

  1. wow looks delicious...just parcel some to my place pls...its looking awesome..

    ReplyDelete
  2. il est superbe machalahhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. tbarkallah alik
    elle est très jolie la tresse
    gros boussa

    ReplyDelete
  4. bonne fête à toi sabah,
    ton prune filled cake est très tentant, j'aime beaucoup
    bonne soirée

    ReplyDelete
  5. hummmm elle est superbe cette brioche !!!
    j'imagine bien une version abricot pistaches !!!

    ReplyDelete
  6. hummm!!! parfait pour un bon petit déjeuner gourmand!
    bonne fête!
    bisous

    ReplyDelete
  7. Bonjour Sabah.
    Je vais sur plusieurs blog dans la journée, y compris le tien, et je laisse des commentaires.
    Je viens de me rendre compte que mes commentaires ont disparus, pourtant sur certains blog je les ai vue apparaitre. et là!!!! mystère, je ne les vois plus.

    ReplyDelete
  8. الله يبارك فيك أختي و يجعل أيامك كلها أعياد و يرزقك رزق الابرار و يحميك من كل شر
    شكرا أختي على الزيارة

    نكهة مغربية

    ReplyDelete
  9. I love digging into it right now...looks yummmmmmmmmmmmmmmmmmmmy.....

    ReplyDelete
  10. Cette brioche est Magnifique:)xxx

    ReplyDelete
  11. very creative! a healthy bread too!

    ReplyDelete
  12. ear friend, I loved this recipe, or rather love your blog, you are very talented and parabens brazileira I also love cooking ... I'm always watching their revenues, kisses!

    ReplyDelete