28 November 2009
Prune Filled Cake
Today , I want to share with you a slightly sweet yeast dough filled with plums and walnuts.
You can replace the plums with the same amount of dried apricots, you don't need to cook them, just soak them in hot water. /
Labels:
cakes+brioche
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
wow looks delicious...just parcel some to my place pls...its looking awesome..
ReplyDeleteil est superbe machalahhhhhhhhhhhhhh
ReplyDeletetbarkallah alik
ReplyDeleteelle est très jolie la tresse
gros boussa
bonne fête à toi sabah,
ReplyDeleteton prune filled cake est très tentant, j'aime beaucoup
bonne soirée
hummmm elle est superbe cette brioche !!!
ReplyDeletej'imagine bien une version abricot pistaches !!!
hummm!!! parfait pour un bon petit déjeuner gourmand!
ReplyDeletebonne fête!
bisous
Bonjour Sabah.
ReplyDeleteJe vais sur plusieurs blog dans la journée, y compris le tien, et je laisse des commentaires.
Je viens de me rendre compte que mes commentaires ont disparus, pourtant sur certains blog je les ai vue apparaitre. et là!!!! mystère, je ne les vois plus.
الله يبارك فيك أختي و يجعل أيامك كلها أعياد و يرزقك رزق الابرار و يحميك من كل شر
ReplyDeleteشكرا أختي على الزيارة
نكهة مغربية
I love digging into it right now...looks yummmmmmmmmmmmmmmmmmmmy.....
ReplyDeleteCette brioche est Magnifique:)xxx
ReplyDeletevery creative! a healthy bread too!
ReplyDeleteear friend, I loved this recipe, or rather love your blog, you are very talented and parabens brazileira I also love cooking ... I'm always watching their revenues, kisses!
ReplyDelete