I invite you to visit my blog in French HERE Je vous invite à visiter mon blog français ICI My blog in Arabic HERE

16 October 2009

Fried Chicken & Corn


From time to time a small fried dish is not bad, especially if we do not eat it all the time, I have to admit that I am not a big fan of frying of any kind, so I eat it rarely.
This recipe is very simple, it does not ask for a lot of time, all that is necessary to make it, is to marinade the chicken in buttermilk, to leave for a few hours, dip into flour & spices and plop into deep-fry. /


























17 comments:

  1. Both these dishes are my fav and it looks mouthwatering...lovely click too...

    ReplyDelete
  2. j'aimerai bien une part pour mon diner... trop gourmands! bravo

    ReplyDelete
  3. Une trop bonne recette, bravo, j'aime trop comment tu as cuisiné le poulet !!

    Bisous
    Sarah

    ReplyDelete
  4. j'ai drolement faim, et ces morceaux de poulets, sont sublimes, si tu me donnes tout je ne laisse rien, hihihihi

    ReplyDelete
  5. hummm ton poulet bien doré me donne trop faim !!merci pour la recette je testerais ça c'est sûr !!

    ReplyDelete
  6. Yum, fried chicken sounds really good, excellent with corn!

    ReplyDelete
  7. bonjour ça fait plusieurs fois que je recommence mon com ,l'anglais et moi...ils sont bien mignons tes enfants ,les paysages sont très beaux aussi ,tu aimes faire la cuisine ,tu as de bonnes recettes.bon week-end :0010:marine

    ReplyDelete
  8. Mmmm, tu me donnes faim !!!! Bisous

    ReplyDelete
  9. Looks absolutely delicious ..
    Laila .. http://lailablogs.com/

    ReplyDelete
  10. J'aime beaucoup ta façon de cuisiner le poulet, a avoir sous le coude.Tbarkalah 3lik.

    ReplyDelete
  11. A good dose of Southern comfort! Gorgeous food!

    Cheers and have a great Sunday,

    Rosa

    ReplyDelete
  12. Bonjour Sabah, comment vas tu ma chère? j'espère que tu vas bien,enfin je suis de retour, vous m'avez tous manqué, merci beaucoup ma chérie pour ton passage et ta fidélité.
    Ton poulet est excéllent, bravo hbiba,c'est tjrs un plaisir pour moi de visiter ton blog.
    Bonne journée
    bisous

    ReplyDelete
  13. thanks so much for visiting my blog, your is also great love to leran moroccan cooking from you yum

    Rebecca

    ReplyDelete
  14. je pioche ton idée ..merci pour le partage!!et bisous

    ReplyDelete
  15. mmmmm, i feel like having a fried chicken now!

    ReplyDelete
  16. il en reste ? je m'en doute!ca donne envie

    bises

    ReplyDelete