16 October 2009
Fried Chicken & Corn
From time to time a small fried dish is not bad, especially if we do not eat it all the time, I have to admit that I am not a big fan of frying of any kind, so I eat it rarely.
This recipe is very simple, it does not ask for a lot of time, all that is necessary to make it, is to marinade the chicken in buttermilk, to leave for a few hours, dip into flour & spices and plop into deep-fry. /
Labels:
Meat chicken fish
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Both these dishes are my fav and it looks mouthwatering...lovely click too...
ReplyDeletej'aimerai bien une part pour mon diner... trop gourmands! bravo
ReplyDeleteUne trop bonne recette, bravo, j'aime trop comment tu as cuisiné le poulet !!
ReplyDeleteBisous
Sarah
j'ai drolement faim, et ces morceaux de poulets, sont sublimes, si tu me donnes tout je ne laisse rien, hihihihi
ReplyDeletehummm ton poulet bien doré me donne trop faim !!merci pour la recette je testerais ça c'est sûr !!
ReplyDeleteYum, fried chicken sounds really good, excellent with corn!
ReplyDeletebonjour ça fait plusieurs fois que je recommence mon com ,l'anglais et moi...ils sont bien mignons tes enfants ,les paysages sont très beaux aussi ,tu aimes faire la cuisine ,tu as de bonnes recettes.bon week-end :0010:marine
ReplyDeleteMmmm, tu me donnes faim !!!! Bisous
ReplyDeleteJ'aime beaucoup ta façon de cuisiner le poulet, a avoir sous le coude.Tbarkalah 3lik.
ReplyDeleteA good dose of Southern comfort! Gorgeous food!
ReplyDeleteCheers and have a great Sunday,
Rosa
Bonjour Sabah, comment vas tu ma chère? j'espère que tu vas bien,enfin je suis de retour, vous m'avez tous manqué, merci beaucoup ma chérie pour ton passage et ta fidélité.
ReplyDeleteTon poulet est excéllent, bravo hbiba,c'est tjrs un plaisir pour moi de visiter ton blog.
Bonne journée
bisous
thanks so much for visiting my blog, your is also great love to leran moroccan cooking from you yum
ReplyDeleteRebecca
je pioche ton idée ..merci pour le partage!!et bisous
ReplyDeletemmmmm, i feel like having a fried chicken now!
ReplyDeleteil en reste ? je m'en doute!ca donne envie
ReplyDeletebises
quel délice pour toi un clic
ReplyDelete