10 October 2009
Fougasse with sun dried tomato
Fougasse is typical bread from southern France made with herbs de Provence include marjoram, oregano, thyme and tarragon, it gives the bread a nice scent.
I changed a little bit of the flavor by adding sun dried tomatoes, at the end I sprinkled it with some cheese. The result is magnificent. /
Sun Dried Tomato recipe, clic here /
Recette de Tomates Séchées, cliquer ici
Labels:
bread+ideas
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
C'est tellement bon la fougasse, merci pour ce partage !! Bisous
ReplyDeleteThats a new dish,must be very delicious,havent tried it so far but now should try it soon as its looks so tempting...lovely click
ReplyDeleteHuuuuuuuum!!! C'est un pain que j'affectionne particulièrement.Pas mal l'idée des tomates séchées.
ReplyDeleteMerci pour ce généreux partage.
Mes amitiés à ta maman, lah yahfadha laki.
toorus de bonnes recettes a deguster avec ton cafe que j ai prise et mis sur mon blog
ReplyDeletebisous
merci pr ce partage ma belle
ReplyDeleteTrès belle fougasse!
ReplyDeleteVoilà un pain que j'adore. Bravo. Réussi.
ReplyDeleteTu as un tag sur mon blog.
super ta fougasse un vrai délice en plus tu la superbement réussi thanks you !!
ReplyDeletei can tell it's good!
ReplyDelete