Today I present you a tart, it is a brioche stuffed with cream, you can form it as a big tart, or in small forms of brioches. I sprinkled it with granulated sugar, you can also sprinkle it with pearl sugar. /
merci sabah poour ton billet je suis mamie de 3 petits enfants la photo c est ma fille et ma petite fille au canada ou j ai passe presque 3 mois et je ne suis revenue que la 2eme semaine de ramadan merci pour cette tarte tu te donnes un mal fou pour poster tout ca en bilingue et videos masha allah
bravo sousou! je découvre ton blog et il est super bien, j'aime bien les vidéos avec la musique et pour la tarte tropézienne c'est quelle musique? C'est trop bien. Bravo à toi et bonne continuation.
Bonsoir Sousou! Je te félicite pour tout ce que tu fais! En réalité tu fais un travail remarquable, je me demande comment tu fais pour avoir la patience de filmer tes recettes, en plus toute seule! Tbarkellah aalik! Ta tarte semble délicieuse!Bises.
bravo sousou pour ton delice, saha aidek et kol ame wa anti bekhir, desole pour ce retard j`etais tropp occuper cet Aid avec la famille et mon petit qui as ete circonciser alors bonne fete a toi et tu est tjs mon inviter d`honneur, bise et prend soin de toi
a very interesting recipe sabah! thanks for the ingredients and the illustration... i ll pass the url to mom, she likes such recipes..thank you and have a good night.
I would like to share with you my own cooking style based on my Moroccan upbringing and European influences. These are simple recipes , some of them are from my mother, I hope that you will like them.All my recipes are recorded to facilitate you the spot. If you have any comments or suggestion, please don't hesitate to leave it here, I will be glad to hear from you . You can write me in 4 languages, I can speak and write Arabic, French, English and German.
Regarding written recipe requests
I would like to thank everyone of you for your visit and for your nice comments . Some people ask me to write my recipes in my blog as well as publishing the videos, either because they have a problem to view the videos and to write the recipe at the same time or they have a bad connection to the internet. I am sorry, I do not have the time and energy to do this, I work really hard to present you recipes, you can not imagine how much effort it takes to create a single video and to post it. Besides that, I do everything by myself, from A to Z, nobody helps me, also I answer the e-mails that I receive daily. Not to mention that I have a family. The purpose of the blog is to bring enjoyment to me, but honestly it sometimes feels like it's too much to handle and I get the urge to erase everything. I hope that you understand, I wish I could do what you are asking for but it is too much for me, if only there was somebody who helped me, regrettably I am alone. Thanks again, have a nice day.
WATCH MY VIDEOS HERE TOO
For those who have had a problem to watch my videos in my blog, can watch them here.
merci sabah poour ton billet je suis mamie de 3 petits enfants la photo c est ma fille et ma petite fille
ReplyDeleteau canada ou j ai passe presque 3 mois et je ne suis revenue que la 2eme semaine de ramadan merci pour cette tarte tu te donnes un mal fou pour poster tout ca en bilingue et videos masha allah
allah ibareq bisous
PS Malgre je fais toujours la fofolle bisous
bravo sousou! je découvre ton blog et il est super bien, j'aime bien les vidéos avec la musique et pour la tarte tropézienne c'est quelle musique? C'est trop bien. Bravo à toi et bonne continuation.
ReplyDeleteBravo pour cette tarte fourrée,je suis toujours en admiration devant le travail colossal que tu te donne.
ReplyDeleteChapeau ma belle, tbarkalah 3lik.
Bonsoir Sousou! Je te félicite pour tout ce que tu fais! En réalité tu fais un travail remarquable, je me demande comment tu fais pour avoir la patience de filmer tes recettes, en plus toute seule! Tbarkellah aalik! Ta tarte semble délicieuse!Bises.
ReplyDeletetoo bad i was advised by my nutritionist no no with these stuffs...
ReplyDeleteA brioche stuffed with cream! Wow, I want this delicious tart, yum!
ReplyDeleteHum... quel délice cette belle tarte!!
ReplyDeleteSuperbe et si tentante! Une spécialité que je dois absolument faire!
ReplyDeleteBises et bon WE,
Rosa
bravo sousou pour ton delice, saha aidek et kol ame wa anti bekhir, desole pour ce retard j`etais tropp occuper cet Aid avec la famille et mon petit qui as ete circonciser alors bonne fete a toi et tu est tjs mon inviter d`honneur, bise et prend soin de toi
ReplyDeleteThis is very delicious and now I know how to make it. thanks sabah ... and hoping you and your family had ver nice Eid!
ReplyDeleteyammmmmmmmmm,yammm
ReplyDeletej'en veux
a very interesting recipe sabah! thanks for the ingredients and the illustration... i ll pass the url to mom, she likes such recipes..thank you and have a good night.
ReplyDeletebonjour, je découvre aussi ton blog et je le trouve très réussi et rempli de recettes très alléchantes, je repasserai te voir, bises,Gali.
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