18 September 2009
Stuffed Batbout بطبوط معمر
This bread is a true enjoyment, I personally like it, I often prepare it because the whole family loves it. I's a simple bread stuffed with meat and vegetables, I stuffed and closed it in my own way, watch the video and tell me your opinion. /
Labels:
bread+ideas
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
This stuffed bread sounds scrumptious, yum!
ReplyDeletemachalahhhhhhhhhhhhh suberbe tes makhmar
ReplyDeleteSo scrumptious looking! I love that bread, but never had it stuffed... to try very soon!
ReplyDeleteBises et bon WE,
Rosa
hummmmmmmmmmmmmmm j`ador tes makhmar ,ya3tik elssaha
ReplyDeleteJ'adore tes batbouts. Ils m'ont l'air excellent.
ReplyDeletePour ne pas perdre trop de pâte, j'étale la moitié de la pâte. je la marque avec le bol.
Je mets la farce au milieu de chaque empreinte. Je mets dessus la 2ème moitié de pâte étalée et grâce aux bosses de la farce, je sais où mettre le bol pour couper.
très belle recette sabah..j'ai bien aimé! merci
ReplyDeleteMiam!! Comme ça doit être délicieux:) xxx
ReplyDeletesalam je t'ai laissé un message sur mon blog http://lesrecettesdezahra78.over-blog.com
ReplyDeletei love this! i love the stuffing!
ReplyDeletewwwwwwwwwaaaawwwwwww j'adore les batboutes,je les deja essayé,les tien son magnifique!
ReplyDelete