16 September 2009
Coco & Semolina Cookies حلوة كوكو والسميد
In a few days, we are going to celebrate El eid, I'am taking advantage of this opportunity to present to you these cookies made of coconut flakes and semolina which reminds me of the atmosphere of El eid in Morocco.
Labels:
moroccan oriental cakes
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
belle version !!bravo et merci pour la recette.
ReplyDeletewellah ya sabah moi aussi i want to go back to my native country , but the problem is that my husband refuses.i dont see my son growing here in Europe, and i prefer to live near my family..allah ghaleb, life is so...
saha ftourek
Biscuits très réussis. Bravo! Ils donnent envie de croquer dedans.
ReplyDeleteA bientôt.
ravie de te lire sabah bonne soiree de laylat qadr allah i bareq
ReplyDeleteMiam ça doit etre tres bon!! j'aimrai y gouter...!!!pour pour le partage
ReplyDelete3wacher moubarika à toi aussi , je connais trés bien ces ghoribas, ma mére les faisait à chaque occasion.
ReplyDeletebisous
Bravo ma chère pour ces délices,tu m'as mis l'eau à la bouche.
ReplyDeleteLah ya3tèk saha.Ton explication est on ne peut plus claire, merci pour touit.
this makes me think of macaroons!
ReplyDeletesalam hbiba
ReplyDeletetoujours des merveille sur ton jolie blog
bisou
Thank you so much for posting up this recipe. I made it and it turned out great. Merci beaucoup.
ReplyDelete