21 September 2009
Roll Cake
For the occasion of El Aid, I share with you this cake which I prepared for my family, it is an easy cake which does not ask either for much effort or for a difficult technique. I stuffed it with orange jam and covered it with a butter cream. /
te
Labels:
cakes+brioche
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Une si belle bûche!
ReplyDeleteBises,
Rosa
Happy and blessed Eid to you and your family my dear sousou.
ReplyDeleteYaatek asseha pour tes realisations toujours aussi gourmandes et bien reussies.
Bises!
baking for me is a bit tedious so i prefer to just buy the cakes =P
ReplyDeleteUne bûche qui me fait rêver.
ReplyDeleteAidek mabrouk pour toi et toute ta famille
ReplyDeleteSuper gâteau , tu t'est donné du trouble mais ça vallait la peine
ReplyDeleteBonne soirée
Ginette
Gorgeous cake and sounds super delicious!
ReplyDeleteton gâteau rouleau est excellent et bien reussie
ReplyDeletetbarkellah 3lik sousou
une buche parfaite!!!la déco est sublime..grand bravo sabah.
ReplyDeletevoilà qui me donne envie de bûche! humm c'est très gourmand!
ReplyDeletebonne fête d'el Fitr!
bisous
Désolé pour ta caméra!
ReplyDeleteJ'espère que tu réussirais à régler le problème bientôt !
Elizabeth