Sabah, i love the mix of spices and the whole recipe..raisins with chicken sounds delicious..i love adding sweet dry fruits to dishes, it makes it exotic! thank you for sharing this nice recipe.
بس لازم ادور علي طاجين علشان ادوقها بالطعم المغربي :)
و بعدين ما شاء الله بلوج بفكرة جمبلة فيديو انا فعلا بحب اتفرج علي الاكلة احسن ما اقرأها فكرة جميلة و مش موجودة تقريبا بس انا مع صبرني ياريت حتي اسمي البهارات تكون مكتوبة
لان المطبخ المغربي غني بكتير من التوابل الجميلة :)
جميله عجبتنى خالص الفكره
ReplyDeleteبس انا عنديش فخاره زي دي
ممكن اعملها فى طاجن بغطا عادي
كمان انا فى صوره عندي ما ظهرتش مش عارفه هى صوره ولا فيديو ولا ايه
وبعدين ممكن ترغي شويه مع الوصفه يعنى تكتبي اسامي التوابل الى حاطيتها او كده
تسلم اديكى يا جميل
salam alikom warahmato allah wabarakatouh ma chère sabah,
ReplyDeleteton tajine est magnifique ça se voit du loin macha allah 3lik allah ya3tek assaha.
bonne journée
Sabah, i love the mix of spices and the whole recipe..raisins with chicken sounds delicious..i love adding sweet dry fruits to dishes, it makes it exotic! thank you for sharing this nice recipe.
ReplyDeleteتسلم ايدك
ReplyDeleteشكلها فعلا لذيذة
اكيد لازم اجربها
بس لازم ادور علي طاجين
علشان ادوقها بالطعم المغربي
:)
و بعدين ما شاء الله بلوج بفكرة جمبلة
فيديو
انا فعلا بحب اتفرج علي الاكلة احسن ما اقرأها
فكرة جميلة و مش موجودة تقريبا
بس انا مع صبرني ياريت حتي اسمي البهارات تكون مكتوبة
لان المطبخ المغربي غني بكتير من التوابل الجميلة
:)
تبارك الله عليك
ReplyDeleteمن الشهيوات باينة مغربية
و صفاتك قمة في الروعة
Interesting Dish. The ingredients and everything is good for the chicken.
ReplyDelete